Skip to main content

Kymenlaakso ennakoi

Tapahtumat

Valintojen aika - tulevaisuusverstas 21.4.2023

Tule mukaan kymenlaaksolaisten yhteiseen tulevaisuusverstaaseen kuulemaan, minkälaisia uusia tulevaisuuden muutosilmiöistä ponnistavia uusia avauksia alueella jo tehty. Opi lisää, inspiroidu ja orientoidu tulevaan – on sitten kyse liiketoiminnasta, alueellisesta kehittämisestä tai omasta osaamisestasi, tulevaisuusverstas sopii kaikille!  

Tulevaisuusverstaalle ominaisesti monialainen osallistujajoukko pääsee ratkaisemaan myös yhteistä haastetta. Tulokset viedään osaksi maakunnallista ennakointitoimintaa ja oppilaitosten tarjontaa suuntaamaan. Tulevaisuusverstas on siis myös tapa vaikuttaa! 

Valintojen aika: tulevaisuus voimavaraksi – Kymenlaakson tulevaisuusverstas 2023 

21.4.2023 klo 9-12 

Päätapahtuman paikka KOHOA Kouvolassa ja satelliittitapahtuma järjestetään Crazy Town Haminassa.

Tule mukaan kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja ja työstämään maakunnan tulevaisuutta!  ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Mertzi Bergman Kymenlaakson tulevaisuusverstaan pääpuhujaksi

Mertzin missiona on vahvistaa uteliaisuutta ja oppimisen mestaruutta niin työelämässä kuin laajemmin yhteiskunnassakin. Valintojen edessä: tulevaisuus voimavaraksi – Kymenlaakson tulevaisuusverstaassa 2023 Bergman yhdistää uteliaisuuden supervoiman tulevaisuustyöskentelyyn.

Yli 20 vuoden ajan uteliaisuuskulttuurin puolestapuhujana ja kouluttajana toiminutta Bergmania kuvataan hauskaksi ja innovatiiviseksi henkilöksi, jonka esiintyminen voimaannuttaa ja antaa ajateltavaa. Hän on tehnyt yhteistyötä pörssi- ja muiden yritysten (esimerkiksi Stora Enso, SRV, Nordea, Säästöpankki, ELO, Katri Antell) kuin julkisen sektorin (esimerkiksi Eduskunta, VM, Supo, Kela) ja ammattikorkeakoulujenkin kanssa.

Bergman on Suomen johtava työyhteisöjen uteliaisuuden supervoiman asiantuntija ja ajatusjohtaja, jonka teos Uteliaisuus – opas työn, johtamisen ja muutoksen supervoimaan on alansa edelläkävijä. Hän työskentelee myös osaamisen ja koulutuspolitiikan asiantuntija Kunta- ja hyvinvoinaluetyönantajat KT:ssa, erityisesti jatkuvan oppimisen ja tulevaisuuden osaamistarpeiden ennakoinnin parissa.

Kymenlaakson tulevaisuusverstaassa Bergman haastaa osallistujat ylittämään uteliaisuuden esteet ja kuljettaa ajatuksemme kohti sekä itsestään selvyyksiä että tuntemattomia polkuja. Uteliaisuus houkuttelee kulkemaan eteenpäin. Tulevaisuusverstaan teeman mukaisesti olemme nyt valintojen edessä – tehdään uteliaisuudesta ennakoinnin supervoima!

https://mertzibergman.com/

Tiedustelut,
Kati Viljakainen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
projektipäällikkö, Future Proof Kymenlaakso -hanke

Tulevaisuusverstas on Future Proof -hankkeen koordinoima, mutta useiden eri organisaatioiden yhteistyössä toteuttama tapahtuma. Lue lisää aiemmista Kymenlaakson tulevaisuusverstaista.