Tilastot ja ennusteet

Kymenlaakson Liitto koostaa tilasto- ja ennustetietoja Kymenlaaksosta. Tietoja kootaan monipuolisesti väestöstä ja sen kehityksestä, työpaikoista ja työttömyysluvuista, kansantaloudesta jne. Tilasto- ja ennustetietoja päivitetään kuukausittain.

Tilasto- ja ennustetietopaketit (pdf):

Investoinnit kartalla

Oheisesta linkistä löytyy Kymenlaakson alueella suunnitteilla olevat ja toteutetut investoinnit. Viemällä hiiren yksittäisen investointikohteen päälle ja klikkaamalla sitä, saat esiin tarkemmat tiedot kohteesta. Huom. Yksittäisen investointikohteen tietoruutu näyttää eri näytöillä erilaiselta. Kännykällä, tabletilla tai pieninäyttöisellä koneella investointikohteen kuvauslaatikko tulee mustalla pohjalla, jossa oikeassa reunassa nuoli, josta näpäyttämällä pääsee varsinaiseen tekstiruutuun. Sivun oikeasta yläkulmasta löydät valikon, jonka avulla voit tehdä pieniä hakuja esim. toimialan tai investoinnin vaiheen mukaan.

Avaa kartta

Kartalla esitettyihin tilasto- ja ennustetietoihin pääset tutustumaan Kymenlaakson Liiton paikkatietopalvelussa, jonne on koottu neljä karttasarjaa: Tilastotietoja Kymenlaaksosta, Tilastotietoja Kymenlaaksosta - väestö, Tilastotietoja Kymenlaaksosta - väestönkehitys, Tilastotietoja Kymenlaaksosta - työ ja koulutus.

Paikkatietopalveluun

Logo Tehaayhes B
Logo Ely
Logo Kll
Logo Ksao
Logo Ksao
Logo K Aik
Logo Kk N
Logo Kll
Logo Yrittajat N