Foresight Friday – ennakointitoiminta ja yhteistyömahdollisuudet julkisella sektorilla 15.11.

Tervetuloa Törmäämöön tulevaisuuden äärelle!

 

15.11. klo 8:00 – 9:00

Hakaniemenranta 6:n monitoimitilaan

 Vieraana Törmäämössä on tulevaisuuden tutkimuksen professori Markku Wilenius Turun yliopistosta. Hän puhuu maailman muuttumisesta otsikolla Tulevaisuus on lukutaitoa. Tulevaisuuden lukutaito on yhä arvokkaampi palanen jokaisen julkishallinnon johtajan ja asiantuntijan osaamispalettia.

 

Perjantai jatkuu Foresight Fridayn merkeissä teemalla

ennakointitoiminta ja yhteistyömahdollisuudet julkisella sektorilla klo 9.20 – 12.00.

Kuulemme aluksi valtioneuvostossa tehtävästä tulevaisuustyöskentelystä ja työstämme sitä, mitä ennakointi parhaimmillaan voisi olla valtiolla/julkisella sektorilla ja miten sitä edistäisimme. Mikä auttaisi ennakoinnin ja ennakoivuuden tuomista jokaisen asiantuntijan saati johtajan työpöydälle, mikä voisi olla yhteistä, mikä on erillistä (mutta esim. hallinnonalan kesken jaettavaa)? Mitä on ilmiölähtöinen ennakointi? Miten dataa hyödynnetään ennakointitoiminnassa?

 Mukana myös tutkija Laura Pouru Kansallinen ennakointi 2020 -hankkeesta.

 Tavoitteena on tuoda ennakoinnin yhteentoimivuutta kartalle ja edistää ennakointia, ennakointikyvykkyyttä, strategista varautumista ja verkostoitumistakin.

 Ilmoittautuminen kumpaankin tapahtumaan oheisen linkin kautta https://www.lyyti.in/Ennakointitoiminta_ja_yhteistyomahdollisuudet_julkisella_sektorilla_9794

Lämpimästi tervetuloa!

 

  1. Törmäämö & Kansallinen ennakointiverkosto

Cursor
Logo Tehaayhes B
Logo Ely
Logo Kll
Logo Ksao
Logo Ksao
Logo K Aik
Kinno
Logo Kk N
Logo Kll
Logo Yrittajat N