Kymenlaakson ennakoi

Ajankohtaista

Jaa tämä artikkeli

Foresight Friday 10.12.2021 klo 8.30-10.00

Kansallinen ennakointiverkosto KEV toivottaa teidät tervetulleiksi Foresight Friday -aamukahveille perjantaina 10.12.2021 klo 8.30-10.00!

Tilaisuus pidetään Teamsissa ja pyydämme ilmoittautumiset tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu Sitran Lyyti -tilin kautta. Kun olet ilmoittautunut, kannattaa klikata Lyytistä ”Tallenna kalenteriin”, niin saat kätevästi kalenterikutsun ja linkin esim. Outlookin kalenteriin.

Tällä kertaa Foresight Fridayn aiheena on Glasgown ilmastopäätökset ja tulevaisuus. Mitä COP26 -konferenssissa tehdyt ja tekemättä jääneet päätökset tarkoittavat pitkällä aikavälillä? Minkälaisia epävarmuuksia ja toiminnan mahdollisuuksia ilmastoon nyt liittyy? Entä minkälaisia vaihtoehtoisia tulevaisuuksia meidän pitäisi nyt pystyä kuvittelemaan?

Tilaisuudessa kuulemme alustukset Sitran ja Syken ilmasto- ja ympäristöasiantuntijoilta, Tuuli Hietaniemeltä ja Riku Lumiaholta. Alustusten jälkeen meillä on hyvin aikaa yleisökysymyksille ja yhteiselle keskustelulle.

Tuuli Hietaniemi työskentelee Sitrassa kestävyysratkaisut-teeman asiantuntijana. Tuuli tuottaa tietoa kunnianhimoisen ilmastopolitiikan tueksi. Erityisen tarkalla silmällä Tuuli seuraa luonnon monimuotoisuuteen ja kestävään ruokajärjestelmään liittyvää päätöksentekoa.

Riku Lumiaho on Syken biodiversiteetti- ja viestintäasiantuntija. Hän on erikoistunut luonnon monimuotoisuusviestintä ja -asiantuntijatehtäviin, yritysyhteistyö- ja kehittämishankkeisin sekä kansainvälisiin yhteistyöhankkeisiin.

Toivotamme teidän lämpimästi mukaan keskustelemaan ilmaston, ympäristön ja yhteiskunnan tulevaisuuksista!

Ystävällisin terveisin,

Christopher Rowley
Asiantuntija, ennakointi
Sitra
+358 50 349 9489

Hanna Ojanen
Suunnittelija
Strategiaosasto, Valtioneuvoston kanslia
+358 29 516 0448Kymenlaakson liitto 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.