Skip to main content

Kymenlaakso ennakoi

Ajankohtaista

Jaa tämä artikkeli

”Houkutteleva työelämä - mikä avuksi kun työnhakija ja työpaikka eivät kohtaa?” Seminaari 20.9. (myös etämahdollisuus)

Valtakunnalliset Parempi työelämä! ja Tulevaisuuden työmarkkinat -hankkeet järjestävät ”Houkutteleva työelämä – mikä avuksi kun työnhakija ja työpaikka eivät kohtaa?” -seminaarin keskiviikkona 20.9.2023 klo 9.00-15.30 Paasitornissa (Paasivuorenkatu 5 A) Helsingissä sekä verkkotapahtumana.  

Työmarkkinamme kärsivät kohtaanto-ongelmasta ja työvoimapulasta. Tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa lisää osaajia niin korkeasti koulutettuihin kuin ammatillista pätevyyttä vaativiin tehtäviin. Tänä päivänä työntekijät kaipaavat työelämältä joustoa ja työtyytyväisyyteen vaikuttaa merkittävästi myös työyhteisö, työhyvinvointi ja omien arvojen kohtaaminen työnantajan arvojen kanssa.

Houkutteleva työelämä -tilaisuudessa pohdimme kohtaannon monia kasvoja sekä sitä millä rakennuspalikoilla luodaan pohja tulevaisuuden työmarkkinoille. Lisäksi pääset kuulemaan ajankohtaista keskustelua siitä, miten toteutetaan suomalaisen työelämän tehokkuuden ja empatian unelmaliitto.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen.  Paasitorniin mahtuu 100 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.