Skip to main content

Kymenlaakso ennakoi

Ajankohtaista

Jaa tämä artikkeli

Artikkeli julkaistu: 26.04.2024

Työvoimabarometri tulee tänäkin syksynä – varaa päivät kalenteristasi

Tervetuloa laatimaan Kaakkois-Suomen Työvoimabarometria! Tänä syksynä tarkemmassa käsittelyssä ovat rakennetun ympäristön, liikenteen ja logistiikan sekä teknologiateollisuuden toimialat. Työpajat järjestetään syyskuussa 10.9. (rakennettu ympäristö), 17.9. (teknologiateollisuus) ja 19.9. (liikenne ja logistiikka) klo 9–11. Tarkemmat kutsut ja tilaisuuksien ohjelmat valmistuvat lähempänä syyskuuta, mutta ajankohdat on hyvä varata kalenterista jo nyt.

Työpajoissa julkaistaan rakennetun ympäristön sekä liikenne- ja logistiikka-alan toimialakartoitustulokset, jaetaan toimialatietoutta ja mietitään alojen näkymiä ja osaamistarpeita. Toivomme osallistujiksi etenkin toimialojen asiantuntijoita esimerkiksi oppilaitoksista, yrityksistä ja toimiala- ja ammattijärjestöistä, mutta kaikki osaamistarpeiden ja työmarkkinoiden ennakoinnista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Viime vuonna laadittuun Työvoimabarometriin pääsee tutustumaan täältä: https://tyovoimabarometri.fi/ ja aiemmin julkaistut toimialakartoitustulokset löytyvät sivun alalaidasta täältä: https://ennakointi.kymenlaakso.fi/toimialat.

Lisätietoja saa Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen erikoistutkija Tarja Paanaselta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja ennakointiasiantuntija Edla Inkilältä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).