Turvallinen tulevaisuus 2
B2
B1

Koronan huomioiminen seminaarissa

Seuraamme koronavirustilannetta niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin ja päivitämme tilanteen sivustollemme, mikäli se radikaalisti muuttuu. Noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita. Nyt tilanne näyttää suhteellisen hyvältä rokotusten lisääntymisen ja tartuntojen vähenemisen myötä ja tästä syystä suunnittelemme edelleen seminaarimme järjestämistä elokuussa hybridinä. Koronatilanne Kymenlaaksossa on rauhallinen. Kymenlaakso on siirtynyt kesäkuun alussa perustasolle ja perustaso jatkuu edelleen.

Tullessasi paikalle, tule aina oireettomana. Suosittelemme seminaarissa käyttämään maskeja ja käsidesiä. Jokainen myös huolehtii riittävästä etäisyydestä toisiin ihmisiin. Me pyrimme järjestämään olosuhteet ja etäisyydet sellaisiksi, että tilaisuus voidaan järjestää.

Koska tilanteet kuitenkin elävät jatkuvasti, pidätämme oikeuden muutoksiin seminaarijärjestelyissämme, eli saatamme joutua siirtämään seminaarin kokonaan verkkoon tai asettamaan ylärajan osallistujamäärille, mikäli ne nousisivat liian korkeiksi. Ilmoittautumalla pian, varmistat siis paikkasi seminaariin. Toivotamme sinut kuitenkin tervetulleeksi Kouvolaan, älä pelkää tulla paikan päälle peruutusten vuoksi, sillä hotellivaraukset ovat hyvin joustavia ja yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta tulopäivään kello 18.00 asti.

21.6.2021

Tulosta

L Tt Grid
Logo Kll
Cursor
Logo Ely
Logo Kk N
Logo Tehaayhes B
Logo Kll
Logo Ksao

Cursor
Logo Tehaayhes B
Logo Ely
Logo Kll
Logo Ksao
Logo Ksao
Logo K Aik
Kinno
Logo Kk N
Kymenlaaksonkesayliopisto
Logo Kll
Logo Yrittajat N